Επανεργοποίηση

Female diver in scuba suit sitting at the poolside

Αν έχεις καιρό να κάνεις αυτόνομη κατάδυση και θέλεις μια υπενθύμιση των δεξιοτήτων και των γνώσεων τότε  το πρόγραμμα Επανεργοποίηση είναι για σένα. Θα ξαναμπείς στο νερό με τον εκπαιδευτή σου με σκοπό να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να γεμίσεις τα “κενά” που μπορεί να έχεις. 

 

 

Πρόγραμμα δοκιμαστικής κατάδυσης

Scuba diver blowing bubble rings underwater

Το πρόγραμμα της δοκιμαστικής κατάδυσης (Discover Scuba Diving) της PADI είναι ένα εισαγωγικό μάθημα με σκοπό να κάνει κάποιος κατάδυση άμεσα. Περιλαμβάνει βασικές θεωρητικές πληροφορίες με σκοπό την ασφαλή κατάδυση, κατάδυση στα ρηχά νερά της πισίνας και στην ανοιχτή θάλασσα σε μέγιστο βάθος  μέτρων (προαιρετική κατάδυση) όπου θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες!!

  • Το πρόγραμμα δοκιμαστικής κατάδυσης απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν ελάχιστή ή καθόλου εμπειρία.

Αυτόνομος δύτης

αυτόνομη κατάδυση

Το πρόγραμμα αυτόνομος δύτης  είναι υποπρόγραμμα του padi open water diver ( δύτης ανοιχτής θάλασσας) . Αν έχεις περιορισμένο χρονικό διάστημα διαθέσιμο αλλά θέλεις πολύ να γίνεις δύτης τότε αυτό το πρόγραμμα είναι για σένα.

Τι κερδίζεις με αυτή την πιστοποίηση:

  • Μπορείς να κάνεις κατάδυση μέχρι τα 12 μέτρα
  • Με την παρουσία πάντα ενός επαγγελματία Padi
  • Μπορείς ανά πάσα στιγμή να συνεχίσεις στο πρόγραμμα δύτη ανοιχτής θάλασσας

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν ελάχιστή ή καθόλου εμπειρία.

Δύτης ανοιχτής θάλασσας

δύτης ανοιχτής θάλασσας

Αν πάντα ήθελες να γίνεις δύτης τότε η πιστοποίηση Δύτης Ανοιχτής θάλασσας είναι το πρώτο σου βήμα. Kατέκτησε την πιστοποίηση σου και μπες στην μεγάλη παρέα των αυτοδυτών κρατώντας στα χέρια σου την πιο διάσημη πιστοποίηση στον κόσμο. όταν ολοκληρώσεις το πρόγραμμα θα είσαι σε θέση να καταδύεσαι με άλλους δύτες σε μέγιστο βάθος των 18 μέτρων.

 

  • Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν ελάχιστή ή καθόλου εμπειρία.

Δύτης περιπέτειας

Scuba diver and coral

 Βασική προϋπόθεση να είσαι ήδη δύτης ανοιχτής θάλασσας ( open water diver).

Ολοκληρώστε τρεις καταδύσεις περιπέτειας  και κερδίστε την πιστοποίηση Δύτης Περιπέτειας, ένα υποπρόγραμμα του μαθήματος PADI Advanced Open Water Diver Course.

Προχωρημένος δύτης

προχωρημένος δύτης

 Βασική προϋπόθεση να είσαι ήδη δύτης ανοιχτής θάλασσας ( open water diver).Συνδύασε το με την εκπαίδευση της αγαπημένης σου ειδικότητας και κέρδισε έκπτωση έως 50 % στην ειδικότητα

Τι κερδίζεις με αυτή την πιστοποίηση:

  • Μαθαίνεις πως να διατηρείς τον προγραμματισμό σου και την ασφάλεια σου υποβρυχίως κατά την διάρκεια μιας πιο πολύπλοκης κατάδυσης
  • Αυξάνεις το βάθος που μπορείς να καταδυθείς στα 30 μέτρα.

Δύτης διάσωσης

rescue diver

Οι δύτες χαρακτηρίζουν το πρόγραμμα Δύτης διάσωσης ως το πιο σημαντικό στην εκπαίδευση τους και δεν είναι τυχαίο. Σε αυτό το πρόγραμμα θα μάθεις να διαχειρίζεσαι προβλήματα στο νερό και θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και τις δεξιότητες για να ανταποκριθείς σε τέτοια περιστατικά.

 

Βασική προϋπόθεση για το πρόγραμμα δύτης διάσωσης είναι  να είσαι ήδη προχωρημένος δύτης ανοιχτής θάλασσας ( advance open water diver) ή δύτης περιπέτειας έχοντας ολοκληρώσει την υποβρύχια πλοήγηση.

Για την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος είναι απαραίτητη η πιστοποίηση πρώτων βοηθειών .

Δείτε εδώ τα προγράμματα μας 

small_c_popup.png

Ας καταδυθούμε μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας