Εκπαιδευτής ανοιχτής θάλασσας

IDC

Πρόγραμμα επόμενων μηνών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ PADI (IDC)

εκπαιδευτής
confined water training
Αυτό είναι ένα μάθημα δύο μερών – το μάθημα Assistant Instructor (AI) και το πρόγραμμα Open Water Scuba Instructor (OWSI). Γίνετε καλύτερος δημόσιος ομιλητής και γίνετε πολύ καλοί στην επίδειξη δεξιοτήτων.

Description

Αν σ΄αρέσει να συναναστρέφεσαι με πολλούς ανθρώπους, έχεις  πάθος με την κατάδυση και θέλεις να έχεις μία περιπετειώδη ζωή, τότε πρέπει να γίνεις εκπαιδευτής της PADI!

Διδάσκοντας αυτόνομη κατάδυση μπορείς να μοιράζεσαι την αγάπη σου για τον υποβρύχιο κόσμο με άλλους ανθρώπους, ενώ είσαι μέσα , κάτω ή γύρω από το νερό.

PADI Εκπαιδευτής Ανοιχτής θάλασσας και Padi Assistant instructor είναι οι πιο περιζήτητοι εκπαιδευτές κατάδυσης σε όλο τον κόσμο επειδή έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα που θέτει το πρότυπο για την εκπαίδευση των επαγγελματιών κατάδυσης. Θα κερδίσεις την βαθμίδα PADI Instructor μέσα από σκληρή δουλειά και δέσμευση, αλλά  ανταμείβεσαι με μια δουλειά που σου επιτρέπει να μοιράζεσαι απίστευτες υποβρύχιες περιπέτειες με άλλους – μεταμορφώνοντας τη ζωή τους προς το καλύτερο και εμπλουτίζοντας τη δική σου.

Είσαι έτοιμος να ενταχθείς στην τάξη των αφοσιωμένων επαγγελματιών που διδάσκουν τα πιο προοδευτικά και δημοφιλή εκπαιδευτικά προγράμματα κατάδυσης στον κόσμο;  Γίνε επαγγελματίας στην κατάδυση μέσα από το πρόγραμμα ανάπτυξης εκπαιδευτών(IDC)!

Το IDC αποτελείται από δύο μέρη -προγράμματα : Assistant instructor(βοηθός εκπαιδευτή) και  Open water Scuba instructor(OWSI, Εκπαιδευτής ανοιχτής θάλασσας). Οι περισσότεροι επαγγελματίες καταδύσεις ολοκληρώνουν όλο το πρόγραμμα IDC και συνεχίζουν στις εξετάσεις  για εκπαιδευτές (IE), το οποίο είναι το τελευταίο βήμα για να κερδίσεις την πιστοποίηση PADI Εκπαιδευτής ανοιχτής θάλασσας.

Η επιτυχής ολοκλήρωση μόνο του μαθήματος AI οδηγεί σε ένα πτυχίο PADI Assistant Instructor (βοηθός εκπαιδευτή). Όταν ένας AI είναι έτοιμος να προχωρήσει, η παρακολούθηση ενός προγράμματος OWSI επιτρέπει την είσοδο σε ένα IE (εξετάσεις) για να γίνει PADI open water scuba Instructor.

Επαγγελματίες καταδύσεων που κατέχουν τον τίτλο του εκπαιδευτή με άλλο οργανισμό εκπαίδευσης δυτών ενδέχεται να δικαιούνται να εγγραφούν απευθείας στο πρόγραμμα OWSI. Αυτό αναγνωρίζει την προηγούμενη εκπαίδευση εκπαιδευτών και παρέχει μια διαδρομή για να γίνετε Εκπαιδευτής PADI. 

Δήλωσε συμμετοχή

Συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω με τα στοιχεία σας και την ημερομηνία στην οποία θέλετε να καταδυθείτε και εμείς θα επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατόν!

small_c_popup.png

Ας καταδυθούμε μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας