Παιδιατρικές πρώτες βοήθειες

First aid training

Πρώτες βοήθειες σε παιδιά και βρέφη

παιδιατρικές βοήθειες
Στο πρόγραμμα Παιδιατρικές  πρώτες βοήθειες , θα μάθεις πως μπορείς να σώσεις μια ζωή παιδιού ή βρέφους. Αφορά περιστατικά που απειλούν άμεσα την ζωή του θύματος.

Το πρόγραμμα Παιδιατρικές βοήθειες  θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να αντιμετωπίσεις τραυματισμούς σε παιδιά και βρέφη. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν τους τύπους των ιατρικών επειγόντων περιστατικών που απαντώνται συχνά στα παιδιά και πως διαφέρουν απο τους ενήλικες. Θα ενημερωθείς για την αξιολόγηση των περιστατικών , τις συναισθηματικές πτυχές της φροντίδας των παιδίων και την παροχή βοήθειας σε αυτά.

Οι παιδιατρικές πρώτες βοήθειες θα σε εκπαιδεύσουν να ακολουθείς τα πρωτόκολλα των επαγγελματιών της υγείας κάτω απο ένα ευχάριστο , μη -στρεσογόνο εκπαιδευτικό περιβάλλον με σκοπό την βελτιστοποίηση των δεξιοτήτων σου σε τέτοιου είδους περιστατικά.

το πρόγραμμα παιδιατρικές πρώτες βοήθειες περιλαμβάνει:
Πρωτοβάθμια Φροντίδα σε παιδιά και βρέφη Primary Care for Children and infants

  1. Ασφάλεια διασώστη
  2. Αλυσίδα επιβίωσης και ABCDs
  3. Πνιγμονή
  4. ΚΑΡΠΑ και Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής
  5. Διαχείριση ΣΟΚ
  6. Διαχείριση κατάγματος σπονδυλικής στήλης
  7. Διαχείριση σοβαρής αιμορραγίας
  8. Προτεραιότητα κλίσης
  9. Διαχείριση ψυχολογικού παράγοντα

Δευτεροβάθμια Φροντίδα σε παιδιά και βρέφη

Η δευτερογενής φροντίδα έκτακτης ανάγκης καλύπτει τραυματισμούς ή ασθένειες που δεν είναι άμεσα απειλητικοί για την ζωή.

Oι συμμετέχοντες εστιάζουν στην δευτεροβάθμια αντιμετώπιση και στις πρώτες βοήθειες μέσω της ανάπτυξης γνώσεων, πρακτικής εξάσκησης δεξιοτήτων και ρεαλιστικών σεναρίων, με στόχο να ελαφρύνουν τον πόνο και να μειώσουν τον κίνδυνο περαιτέρω βλάβης.

Θα μάθετε να αξιολογείτε τραυματισμούς και ασθένειες και να τοποθετείτε επίδεσμο και νάρθηκα.

Επίσης θα μάθετε τί πρέπει να περιλαμβάνει ένα πλήρες κιτ πρώτων βοηθειών, καθώς και οδηγίες αντιμετώπισης γενικών- οδοντικών-οφθαλμικών τραυματισμών, εγκαυμάτων, δηλητηριάσεων, τραυματισμών λόγω θερμοκρασίας κ.α.

Συμμετοχή στο πρόγραμμα

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν με περισσότερες πληροφορίες για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας.

small_c_popup.png

Ας καταδυθούμε μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας