Tec Sidemount Diver

tec sidemount

TEC SIDEMOUNT DIVER

tec sidemount
Το να φοράτε περισσότερες από μία φιάλη έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλές για τεχνικές καταδύσεις. Με το μάθημα Tec Sidemount Diver μπορείτε να εφαρμόσετε όσα μαθαίνετε σε άλλα μαθήματα TecRec.

Αν στοχεύεις στην τεχνική κατάδυση, θα καταλάβεις πως οι τεχνικοί δύτες έχουν πάντα περισσότερες απο μία φιάλες. η κατάδυση πλευρικής αγκίστρωσης είναι ένας ιδιαίτερα δημοφιλής τρόπος να αγκιστρώσεις τις φιάλες και να μπεις στον χώρο της τεχνικής κατάδυσης με πλάγια αγκίστρωση με σκοπό να εφαρμόσεις ότι έμαθες στις υπόλοιπες tecrec εκπαιδεύσεις σου.  Ο εκπαιδευτής σου θα μπορέσει να σου προσφέρει αυτό το σχολείο σε συνδυασμό με το tec40. tec45. tec50.

Αν είσαι προχωρημένος δύτης ανοιχτής θάλασσας  θάλασσας , τουλάχιστον 18 ετών , έχεις τουλάχιστον 30 καταχωρημένες καταδύσεις , μπορείς να ξεκινήσεις το πρόγραμμα tec Sidemount της padi. σου προτείνουμε να εγγραφείς και στο πρόγραμμα padi δύτης nitrox μείγματος.

θεματολογία:

  • θα μάθεις τα πλεονεκτήματα της κατάδυσης με φιάλες πλάγιας αγκίστρωσης και πως να προετοιμάσεις τον εξοπλισμό του
  • θα εκπαιδευτείς στην πισίνα και σε 4 καταδύσεις ανοιχτής θάλασσας όπου θα ξεκινήσεις με 2 φιάλες και θα προσθέσεις τουλάχιστον άλλες 2 και ίσως να φτάσεις στο σύνολο 6 φιαλών. 

Δήλωσε συμμετοχή

Συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω με τα στοιχεία σας και την ημερομηνία στην οποία θέλετε να καταδυθείτε και εμείς θα επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατόν!

small_c_popup.png

Ας καταδυθούμε μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας