Βοηθός εκπαιδευτή εκπαιδευτών (Staff Instructor)

staff instructor

IDC Staff Instructor

εκπαιδευτής καταδύσεων
Το μάθημα Staff Instructor σάς παρέχει σε βάθος γνώση της διαδικασίας ανάπτυξης εκπαιδευτών (IDC) και σας προετοιμάζει να διαμορφώσετε την επόμενη γενιά Επαγγελματιών PADI.
Περιγραφή

Ακριβώς όπως οι αυτοδύτες προσβλέπουν στους εκπαιδευτές , οι υποψήφιοι εκπαιδευτές σέβονται πραγματικά τους Staff Instructor στο  IDC. Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι Staff Instructor του  IDC βοηθούν στην εκπαίδευση εκπαιδευτών και μοιράζονται τη σοφία και την εμπειρία τους με νέους ηγέτες της PADI. Η παρακολούθηση του μαθήματος IDC Staff Instructor σάς παρέχει σε βάθος γνώση της διαδικασίας ανάπτυξης εκπαιδευτών και σας προετοιμάζει να διαμορφώσετε την επόμενη γενιά Επαγγελματιών PADI. Είναι επίσης μια σπουδαία κίνηση καριέρας.

Οι Master Scuba Diver Trainers (MSDT) που είναι έτοιμοι να γίνουν εξαιρετικά πρότυπα και συμφωνούν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα PADI και τα εξαρτήματα στο σύνολό τους μπορούν να εγγραφούν σε ένα μάθημα IDC Staff Instructor.

Σχετικά με το πρόγραμμα IDC Staff Instructor 

Μετά από μια προεκτίμηση των γνώσεών σας σε επίπεδο εκπαιδευτή για τη θεωρία των καταδύσεων, τις υποδειγματικές δεξιότητες κατάδυσης και τις τεχνικές παρουσίασης προτύπων ρόλων, θα συμμετάσχετε σε αυτές τις συνεδρίες

 

  • Πρότυπα, διαδικασίες των  εκπαιδευτών
  • Πώς να οργανώσετε και να διεξάγετε το μάθημα PADI Assistant Instructor
  • Η ψυχολογία της αξιολόγησης και της συμβουλευτικής
  • Αξιολόγηση ανάπτυξης γνώσης, παρουσιάσεις διδασκαλίας σε περιορισμένο νερό και ανοιχτό νερό

 

Επιπλέον, θα μπορείτε να ελέγξετε ένα IDC ή να εξασκηθείτε στη διδασκαλία πολλών στοιχείων του προγράμματος 

Ως εκπαιδευτής προσωπικού IDC, μπορείτε να διδάξετε ανεξάρτητα μαθήματα PADI Assistant Instructor καθώς και να βοηθήσετε με IDC και άλλα μαθήματα συνεχούς εκπαίδευσης σε επίπεδο εκπαιδευτή.

 

Δήλωσε συμμετοχή

Συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω με τα στοιχεία σας και την ημερομηνία στην οποία θέλετε να καταδυθείτε και εμείς θα επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατόν!

small_c_popup.png

Ας καταδυθούμε μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας