Πρόγραμμα δοκιμαστικής κατάδυσης

Scuba diver blowing bubble rings underwater

Ανακάλυψε την κατάδυση αναψυχής

δοκιμαστικής κατάδυσης

Θέλεις να δοκιμάσεις τη μαγεία της υποβρύχιας εξερεύνησης; Θέλεις να μάθεις να αναπνέεις υποβρυχίως; Αν ναι τότε  το πρόγραμμα δοκιμαστικής κατάδυσης είναι για σένα!

Το πρόγραμμα της δοκιμαστικής κατάδυσης (Discover Scuba Diving) της PADI είναι ένα εισαγωγικό μάθημα με σκοπό να κάνει κάποιος κατάδυση άμεσα. Περιλαμβάνει βασικές θεωρητικές πληροφορίες με σκοπό την ασφαλή κατάδυση, κατάδυση στα ρηχά νερά της πισίνας και στην ανοιχτή θάλασσα σε μέγιστο βάθος  μέτρων (προαιρετική κατάδυση) όπου θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες!!

Στο πρόγραμμα αυτό θα μάθεις να χρησιμοποιείς τον εξοπλισμό αυτόνομης κατάδυσης σε πολύ ρηχά νερά, ώστε να πραγματοποιήσεις μια γρήγορη και εύκολη εισαγωγή στην κατάδυση.

Σχετικά με το μάθημα

Θέλετε να μάθετε πώς είναι η αυτόνομη κατάδυση προτού αποφασίσετε να αποκτήσετε την πιστοποίηση καταδύσεων PADI Open Water Diver; Κατά τη διάρκεια μιας εμπειρίας δοκιμαστικής κατάδυσης μπορείτε να δοκιμάσετε την αυτόνομη κατάδυση για πρώτη φορά σε περιβάλλον πισίνας ή ήρεμου νερού.

Το κόστος του προγράμματος είναι 80 ευρώ και περιλαμβάνει εκπαιδευτική κατάδυση στην πισίνα ή στα περιορισμένα νερά της θάλασσας. Συνολική διάρκεια στο νερό είναι 30-35 λεπτά.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: ο εξοπλισμός, ο ΦΠΑ, η χρήση της πισίνας ( αν είναι διαθέσιμη) και το ηλεκτρονικό βιβλιαράκι του συμμετέχοντα.

Δήλωσε συμμετοχή

Συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω με τα στοιχεία σας και την ημερομηνία στην οποία θέλετε να καταδυθείτε και εμείς θα επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατόν!

small_c_popup.png

Ας καταδυθούμε μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας