Αυτόνομος δύτης

αυτόνομη κατάδυση

Αυτόνομος Δύτης

αυτόνομος δύτης
PADI img woman with mask
Το πρόγραμμα αυτόνομος δύτης  είναι υποπρόγραμμα του padi open water diver ( δύτης ανοιχτής θάλασσας) . Αν έχεις περιορισμένο χρονικό διάστημα διαθέσιμο αλλά θέλεις πολύ να γίνεις δύτης τότε αυτό το πρόγραμμα είναι για σένα.

Περιγραφή

Το μάθημα PADI Scuba Diver είναι ένα υποσύνολο του μαθήματος PADI Open Water Diver.  Εάν δεν έχετε χρόνο, αλλά θέλετε πραγματικά να γίνετε δύτης, η βαθμολογία PADI Scuba Diver μπορεί να είναι κατάλληλη για εσάς ̶ ιδιαίτερα αν περιμένετε να κάνετε αυτόνομη κατάδυση κυρίως με έναν οδηγό κατάδυσης. Αυτό το μάθημα είναι ένα ενδιάμεσο βήμα για την απόκτηση πιστοποίησης Open Water Diver, εάν αυτός είναι ο απώτερος στόχος σας.

Με την πιστοποίηση στο πρόγραμμα Αυτόνομος δύτης θα μπορείτε:
  • Να καταδυθείτε υπό την άμεση επίβλεψη ενός Επαγγελματία PADI σε μέγιστο βάθος 12 μέτρων/40 πόδια
  • Να ενοικιάσετε καταδυτικό εξοπλισμό και να συμμετέχετε σε καταδυτικές εκδρομές αρκεί να είστε κάτω από την άμεση επίβλεψη ενός επαγγελματία της PADI.
  • Να συνεχίσετε την εκπαίδευση σας στην κατάδυση ολοκληρώνοντας την πιστοποίηση PADI Open Water Diver και παρακολουθώντας ορισμένα εξειδικευμένα μαθήματα καταδύσεων.

Για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Αυτόνομος δύτης (ή Junior Scuba Diver), πρέπει να είστε 10 ετών και άνω. Χρειάζεστε επαρκείς κολυμβητικές δεξιότητες και πρέπει να είστε σε καλή φυσική κατάσταση. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία με τις καταδύσεις, αλλά μπορείτε να το δοκιμάσετε πρώτα μέσω του προγράμματος Discover Scuba Diving.

ACADEMIC

Το μάθημα Αυτόνομος δύτης  αποτελείται από τρεις κύριες φάσεις:

  • Ανάπτυξη Γνώσης (eLearning, ανεξάρτητη μελέτη ή σε τάξη) για την κατανόηση των βασικών αρχών της αυτόνομης κατάδυσης –  οι πρώτες τρεις από τις πέντε ενότητες του μαθήματος Open Water Diver.
  • Καταδύσεις περιορισμένου νερού για να μάθετε βασικές δεξιότητες κατάδυσης – μόνο οι πρώτες τρεις από τις πέντε καταδύσεις του μαθήματος Open Water Diver
  • Καταδύσεις Ανοιχτής θάλασσας  για να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητές σας και να εξερευνήσετε – μόνο δύο από τις τέσσερις καταδύσεις του μαθήματος Open Water Diver.

 

Δήλωσε συμμετοχή

Συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω με τα στοιχεία σας και την ημερομηνία στην οποία θέλετε να καταδυθείτε και εμείς θα επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατόν!

small_c_popup.png

Ας καταδυθούμε μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας