Δύτης περιπέτειας

Scuba diver and coral

Δύτης Περιπέτειας

δύτης περιπέτειας
scuba diver next to a wreck
Ολοκληρώστε τρεις καταδύσεις περιπέτειας (υποβρύχια φωτογραφία, αναγνώριση ψαριών κ.λπ.) και κερδίστε την πιστοποίηση Δύτης Περιπέτειας, ένα υποπρόγραμμα του μαθήματος PADI Advanced Open Water Diver Course.

Περιγραφή

Tο πρόγραμμα  PADI Adventure Diver  είναι υποπρόγραμμα του προχωρημένου δύτη ανοιχτής θάλασσας. Αν θέλεις να ζήσεις διαφορετικές εμπειρίες υποβρυχίως όπως η υποβρύχια φωτογραφία, η αναγνώριση ψαριών, χρήση στεγανής στολής, και πάρα πολλές ακόμα επιλογές τότε θα πρέπει να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα Δύτης περιπέτειας. ολοκλήρωσε 3 καταδύσεις περιπέτειας και κέρδισε αυτή την πιστοποίηση. είναι μία υπέροχη ευκαιρία να δουλέψεις μαζί με τον εκπαιδευτή σου με σκοπό να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου και την αυτοπεποίθηση σου υποβρυχίως. 

Κάθε μία από τις καταδύσεις περιπέτειας που κάνεις ολοκληρώνεις ουσιαστικά την πρώτη κατάδυση από το αντίστοιχο πρόγραμμα ειδικότητας.

Μην χάνεις τον χρόνο σου, αν σε ενθουσίασε μια κατάδυση κάνε την εγγραφή σου και στο πρόγραμμα ειδικότητας και κέρδισε διπλά. 

Οι δύτες ανοιχτής θάλασσας PADI (Junior) που είναι τουλάχιστον 10 ετών και θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα μπορούν να εγγραφούν σε κύκλο μαθημάτων Δύτης Περιπέτειας. Οι νεαροί δύτες μπορούν να συμμετέχουν μόνο σε ορισμένες καταδύσεις Adventure – επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτή PADI σας.

Academic

Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο να μάθετε. Θέλετε να εργαστείτε για τις δεξιότητές σας στην πλευστότητα; Δοκιμάστε το Peak Performance Buoyancy Adventure Dive. Θέλετε να μάθετε τι βλέπετε στις βουτιές σας; Δοκιμάστε το AWARE – Fish Identification ή Underwater Naturalist Adventure Dives. Θα σχεδιάσετε την πορεία σας με τον εκπαιδευτή σας, θα διαβάσετε όσα πρέπει να γνωρίζετε και θα βουτήξετε γρήγορα.

Δήλωσε συμμετοχή

Συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω με τα στοιχεία σας και την ημερομηνία στην οποία θέλετε να καταδυθείτε και εμείς θα επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατόν!

small_c_popup.png

Ας καταδυθούμε μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας