Ανακάλυψε την τεχνική κατάδυση

tec 45

Αν θέλεις να γνωρίσεις την τεχνική κατάδυση αλλά δεν είσαι σίγουρος πως θέλεις να ξεκινήσεις το tec 40 , αυτό το πρόγραμμα θα σου επιτρέψει να ζήσεις την εμπειρία της τεχνικής κατάδυσης. Θα φορέσεις τον εξοπλισμό σου με επιπρόσθετο τεχνικό εξοπλισμό για πρώτη φορά. Ο εκπαιδευτής σου θα σε εισάγει σε βασικές δεξιότητες όπως αλλαγές στους ρυθμιστές και διαδικασίες ανοίγματος/κλεισίματος κλείστρων.

Αν είσαι δύτης ανοιχτής θάλασσας και τουλάχιστον 18 ετών , έχεις τουλάχιστον 10 καταχωρημένες καταδύσεις τότε μπορείς να ανακαλύψεις και εσύ την τεχνική κατάδυση.

Αν ολοκληρώσεις με επιτυχία το πρόγραμμα τότε μπορείς να περάσεις το tec 40 και να εμβαθύνεις στις διαδικασίες της τεχνικής κατάδυσης

Academic

Ο εκπαιδευτής της τεχνικής κατάδυσης  θα σας εξηγήσει τον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιήσετε και θα εξετάσει τις βασικές διαδικασίες τεχνικής κατάδυσης όπως τη σημασία της κατάδυσης σε ομάδες. Θα μπείτε στο νερό, θα κάνετε ρυθμίσεις του εξοπλισμού και, στη συνέχεια, απλώς εξερευνήστε και αποκτήστε μια αίσθηση για τον εξοπλισμό.

Δήλωσε συμμετοχή

Συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω με τα στοιχεία σας και την ημερομηνία στην οποία θέλετε να καταδυθείτε και εμείς θα επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατόν!

small_c_popup.png

Ας καταδυθούμε μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας