Βοηθός εκπαιδευτή

Βοηθός Εκπαιδευτή

Αν σ΄αρέσει να συναναστρέφεσαι με πολλούς ανθρώπους, έχεις  πάθος με την κατάδυση και θέλεις να έχεις μία περιπετειώδη ζωή, τότε πρέπει να γίνεις εκπαιδευτής της PADI!

Η διδασκαλία της αυτόνομης κατάδυσης σάς επιτρέπει να μοιράζεστε την αγάπη σας για τον υδάτινο κόσμο με άλλους κάνοντας αυτό που σας αρέσει – να είστε μέσα, γύρω και κάτω από το νερό. Οι PADI Open Water Scuba Instructor και οι PADI Assistant Instructor είναι οι πιο περιζήτητοι επαγγελματίες καταδύσεων σε όλο τον κόσμο, επειδή έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα που θέτει τα πρότυπα για την εκπαίδευση επαγγελματιών καταδύσεων. Κερδίζετε μια βαθμολογία PADI Instructor μέσω σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης, αλλά ανταμείβεστε με μια δουλειά που σας επιτρέπει να μοιράζεστε απίστευτες υποβρύχιες περιπέτειες με άλλους – μεταμορφώνοντας τη ζωή τους προς το καλύτερο και εμπλουτίζοντας τη δική σας.

Είστε έτοιμοι να ενταχθείτε στις τάξεις των αφοσιωμένων επαγγελματιών που διδάσκουν τα πιο προοδευτικά και δημοφιλή προγράμματα εκπαίδευσης αυτοδυτών στον κόσμο;

Το Μάθημα Ανάπτυξης Εκπαιδευτών (IDC) αποτελείται από δύο μέρη – το μάθημα Assistant Instructor (AI) και το πρόγραμμα Open Water Scuba Instructor (OWSI). Οι περισσότεροι επαγγελματίες καταδύσεων ολοκληρώνουν ολόκληρο το IDC και συνεχίζουν να παρακολουθούν μια Εξέταση Εκπαιδευτή (IE), η οποία είναι το τελευταίο βήμα για να αποκτήσετε πιστοποίηση εκπαιδευτή PADI.

Η επιτυχής ολοκλήρωση μόνο του μαθήματος AI οδηγεί σε ένα πτυχίο PADI Assistant Instructor. Όταν ένας AI είναι έτοιμος να προχωρήσει, η παρακολούθηση ενός προγράμματος OWSI επιτρέπει την είσοδο σε ένα IE (εξετάσεις) για να γίνει PADI open water scuba Instructor.

Επαγγελματίες καταδύσεων που κατέχουν τον τίτλο του εκπαιδευτή με άλλο οργανισμό εκπαίδευσης δυτών ενδέχεται να δικαιούνται να εγγραφούν απευθείας στο πρόγραμμα OWSI. Αυτό αναγνωρίζει την προηγούμενη εκπαίδευση εκπαιδευτών και παρέχει μια διαδρομή για να γίνετε Εκπαιδευτής PADI.

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων θα μάθεις :

  • τους κανόνες της padi σχετικά με την διεξαγωγή των προγραμμάτων 
  • το εκπαιδευτικό σύστημα της padi
  • διαχείριση ρίσκου και ασφάλεια στην κατάδυση
  • η κατάδυση ως επάγγελμα και ο ρόλος σου σαν εκπαιδευτής
  • πωλήσεις

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται η συνδρομή της Padi και το πακέτο του μαθητή. 

Δήλωσε συμμετοχή

Συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω με τα στοιχεία σας και την ημερομηνία στην οποία θέλετε να καταδυθείτε και εμείς θα επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατόν!

small_c_popup.png

Ας καταδυθούμε μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας