Βοηθός εκπαιδευτή

εκαπιδευτη

Βοηθός Εκπαιδευτή

βοηθός εκπαιδευτή
scuba diving instructor with scuba diver
Ξεκινήστε εδώ για να γίνετε εκπαιδευτής κατάδυσης PADI ή  βοηθός εκπαιδευτή. Μοιραστείτε το πάθος σας με άλλους και βοηθήστε τους να βιώσουν την ίδια χαρά που έχετε για τις καταδύσεις.

Η διδασκαλία της αυτόνομης κατάδυσης σάς επιτρέπει να μοιράζεστε την αγάπη σας για τον υδάτινο κόσμο με άλλους κάνοντας αυτό που σας αρέσει – να είστε μέσα, γύρω και κάτω από το νερό. Οι PADI Open Water Scuba Instructor (εκπαιδευτής ανοιχτής θάλασσας) και οι PADI Assistant Instructor (βοηθός εκπαιδευτή) είναι οι πιο περιζήτητοι επαγγελματίες καταδύσεων σε όλο τον κόσμο, επειδή έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα που θέτει τα πρότυπα για την εκπαίδευση επαγγελματιών καταδύσεων. Κερδίζετε μια βαθμολογία PADI Instructor μέσω σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης, αλλά ανταμείβεστε με μια δουλειά που σας επιτρέπει να μοιράζεστε απίστευτες υποβρύχιες περιπέτειες με άλλους – μεταμορφώνοντας τη ζωή τους προς το καλύτερο και εμπλουτίζοντας τη δική σας.

Είστε έτοιμοι να ενταχθείτε στις τάξεις των αφοσιωμένων επαγγελματιών που διδάσκουν τα πιο προοδευτικά και δημοφιλή προγράμματα εκπαίδευσης αυτοδυτών στον κόσμο;

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων θα μάθεις :

  • τους κανόνες της padi σχετικά με την διεξαγωγή των προγραμμάτων 
  • το εκπαιδευτικό σύστημα της padi
  • διαχείριση ρίσκου και ασφάλεια στην κατάδυση
  • η κατάδυση ως επάγγελμα και ο ρόλος σου σαν εκπαιδευτής
  • πωλήσεις

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται η συνδρομή της Padi και το πακέτο του μαθητή. 

 

Σχετικά με το πρόγραμμα IDC

Το Μάθημα Ανάπτυξης Εκπαιδευτών (IDC) αποτελείται από δύο μέρη – το μάθημα Assistant Instructor (AI) (βοηθός εκπαιδευτή) και το πρόγραμμα Open Water Scuba Instructor (OWSI). Οι περισσότεροι επαγγελματίες καταδύσεων ολοκληρώνουν ολόκληρο το IDC και συνεχίζουν να παρακολουθούν μια Εξέταση Εκπαιδευτή (IE), η οποία είναι το τελευταίο βήμα για να αποκτήσετε πιστοποίηση εκπαιδευτή PADI.

Η επιτυχής ολοκλήρωση μόνο του μαθήματος AI (βοηθός εκπαιδευτή) οδηγεί σε ένα πτυχίο PADI Assistant Instructor. Όταν ένας βοηθός εκπαιδευτή είναι έτοιμος να προχωρήσει, η παρακολούθηση ενός προγράμματος OWSI επιτρέπει την είσοδο σε ένα IE (εξετάσεις) για να γίνει PADI open water scuba Instructor.

Επαγγελματίες καταδύσεων που κατέχουν τον τίτλο του εκπαιδευτή με άλλο οργανισμό εκπαίδευσης δυτών ενδέχεται να δικαιούνται να εγγραφούν απευθείας στο πρόγραμμα OWSI. Αυτό αναγνωρίζει την προηγούμενη εκπαίδευση εκπαιδευτών και παρέχει μια διαδρομή για να γίνετε Εκπαιδευτής PADI.

Προαπαιτούμενα

Ένας Divemaster  που είναι πιστοποιημένος δύτης για έξι μήνες μπορεί να εγγραφεί στο μάθημα ανάπτυξης εκπαιδευτών PADI. Χρειάζεστε επίσης:

  • Τουλάχιστον 60 κατεγραμμένες καταδύσεις και με σύνολο 100 καταδύσεις για να παρακολουθήσετε ένα IE.
  • Εκπαίδευση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας  (ΚΑΡΠΑ και Πρώτες Βοήθειες) τους τελευταίους 24 μήνες.
  • Ιατρική δήλωση υπογεγραμμένη από γιατρό εντός των τελευταίων 12 μηνών

Πρέπει επίσης να είστε Εκπαιδευτής EFR  αλλά μπορείτε να κερδίσετε αυτήν τη πιστοποίηση  κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Το  Instructor Examination (IE) είναι ένα διήμερο πρόγραμμα αξιολόγησης που ελέγχει τη διδακτική ικανότητα, τις γνώσεις στη θεωρία κατάδυσης, το επίπεδο δεξιοτήτων, την κατανόηση του συστήματος PADI, τη στάση και τον επαγγελματισμό ενός υποψηφίου εκπαιδευτή. Τα PADI IE είναι τυποποιημένα και διεξάγονται από ειδικά εκπαιδευμένους PADI Instructor Examiners. Η τοποθεσία IE, το περιβάλλον δοκιμών και οι συνεδρίες εξετάσεων οργανώνονται ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικές για να αξιολογούνται δίκαια και με συνέπεια οι ικανότητες ενός υποψηφίου. Μόνο όσοι πληρούν τις απαιτήσεις απόδοσης IE κερδίζουν την πιστοποίηση PADI Instructor. Υπάρχει χρέωση για τη συμμετοχή σε IE.

Δήλωσε συμμετοχή

Συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω με τα στοιχεία σας και την ημερομηνία στην οποία θέλετε να καταδυθείτε και εμείς θα επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατόν!

small_c_popup.png

Ας καταδυθούμε μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας