πρώτες βοήθειες σε παιδιά και βρέφη

πρώτες βοήθειες σε παιδιά και βρέφη

Το πρόγραμμα αυτό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να αντιμετοπίσεις τραυματισμούς σε παιδιά και βρέφη. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν τους τύπους των ιατρικών επειγόντων περιστατικών που απαντώνται συχνά στα παιδιά και πως διαφέρουν απο τους ενήλικες. θα ενημερωθείς για την αξιολόγηση των περιστατικών , τις συναισθηματικές πτυχές της φροντίδας των παιδίων και την παροχή βοήθειας σε αυτά. 

Το πρόγραμμα θα σε εκπαιδεύσει να ακολουθείς τα πρωτόκολλα των επαγγελματιών της υγείας κάτω απο ένα ευχάριστο , μη -στρεσογόνο εκπαιδευτικό περιβάλλον με σκοπό την βελτιστοποίηση των δεξιοτήτων σου σε τέτοιου είδους περιστατικά. 

το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Πρωτοβάθμια Φροντίδα σε παιδιά και βρέφη Primary Care for Children and infants

 1. Ασφάλεια διασώστη

 2. Αλυσίδα επιβίωσης και ABCDs

 3. Πνιγμονή

 4. ΚΑΡΠΑ και Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής

 5. Διαχείριση ΣΟΚ

 6. Διαχείριση κατάγματος σπονδυλικής στήλης

 7. Διαχείριση σοβαρής αιμορραγίας

 8. Προτεραιότητα κλίσης

 9. Διαχείριση ψυχολογικού παράγονταΔευτεροβάθμια Φροντίδα σε παιδιά και βρέφη


Η δευτερογενής φροντίδα έκτακτης ανάγκης καλύπτει τραυματισμούς ή ασθένειες που δεν είναι άμεσα απειλητικοί για την ζωή.

Oι συμμετέχοντες εστιάζουν στην δευτεροβάθμια αντιμετώπιση και στις πρώτες βοήθειες μέσω της ανάπτυξης γνώσεων, πρακτικής εξάσκησης δεξιοτήτων και ρεαλιστικών σεναρίων, με στόχο να ελαφρύνουν τον πόνο και να μειώσουν τον κίνδυνο περαιτέρω βλάβης.

Θα μάθετε να αξιολογείτε τραυματισμούς και ασθένειες και να τοποθετείτε επίδεσμο και νάρθηκα.

Επίσης θα μάθετε τί πρέπει να περιλαμβάνει ένα πλήρες κιτ πρώτων βοηθειών, καθώς και οδηγίες αντιμετώπισης γενικών- οδοντικών-οφθαλμικών τραυματισμών, εγκαυμάτων, δηλητηριάσεων, τραυματισμών λόγω θερμοκρασίας κ.α

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
 • Κατασκευαστής: Padi
 • Κωδικός Προϊόντος: careforchild
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 150,00€

Διαθέσιμες Επιλογές