Πρώτο λιμανάκι Βουλιαγμένης

Πρώτο λιμανάκι Βουλιαγμένης

Αυτή είναι η πιο δημοφιλής τοποθεσία καταδύσεων στην Αθήνα και δεν απέχει πολύ από το κέντρο της Αθήνας. Είναι ιδανική για αρχάριους και δύτες που θέλουν να ανανεώσουν τις δεξιότητές τους. 


Απλά πρέπει να περπατήσουμε μερικές σκάλες με τον εξοπλισμό. Υπάρχουν λίγα βράχια στην είσοδο, αλλά μετά από μερικά βήματα μπορείτε να βρείτε άμμο.

Πρόκειται να ακολουθήσουμε το κατώτατο σημείο από 1,5 έως 15 μέτρα.


Από θαλάσσια ζωή μπορείτε να δείτε μικρά ψάρια και ίσως χταπόδια και καλαμάρια.


ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΑΥΤΌ ΠΡΙΝ ΚΆΝΕΤΕ ΚΡΆΤΗΣΗ:


Λάβετε υπόψιν ότι κάνετε αίτηση για  κατάδυση  και μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε στο κέντρο κατάδυσης. Ο προγραμματισμός της κατάδυσης μπορεί να μεταβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών όπου μπορεί  να μην μας επιτραπεί να σας παρέχουμε την υπηρεσία που επιλέγετε.


Εάν επιλέξετε ομαδική κατάδυση , λάβετε υπόψιν ότι θα πρέπει να έχουν δηλώσει συμμετοχή και άλλοι δύτες. αν όχι, δεν θα μπορείτε να κάνετε κατάδυση διασκέδασης. (ελάχιστοι συμμετέχοντες 2 άτομα)


Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ακόλουθος εξοπλισμός: μάσκα, αναπνευστήρας, πέδιλα, bcd, wetsuit (5mm), μπότες, δεξαμενή 12lt ή al 11.1 λίτρα, ζώνη βαρών


Κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον χρέωση μπορείτε να ζητήσετε: ολοπρόσωπη μάσκα (εφόσον έχετε πιστοποίηση), υπολογιστή κατάδυσης, drysuit, nitrox (εφόσον έχετε πιστοποίηση)


Όλα τα προγράμματα καθοδηγούνται από εκπαιδευτές ή divemasters της padi και υπάρχει ασφάλεια DAN.


θα σας προσφέρουμε νερό και σνακ στο τέλος της πρώτης και της δεύτερης κατάδυσης.


Στις ιδιωτικές καταδύσεις περιλαμβάνεται και μεταφορά από και προς τις περιοχές κατάδυσης. (προσφέρουμε και σε μικρές ομάδες)


Η διάρκεια της κατάδυσης είναι 35-40 λεπτά


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
  • Κωδικός Προϊόντος: 1vouliagm
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 40,00€

Διαθέσιμες Επιλογές