2ο λιμανάκι Βουλιαγμένης

2ο λιμανάκι Βουλιαγμένης

Ίσως το πιο διάσημο σημείο για κατάδυση στην Αθήνα και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό!

Είναι δίπλα στον πρώτο κόλπο της Βουλιαγμένης, κοντά στο κέντρο της Αθήνας, με εύκολη πρόσβαση στην περιοχή κατάδυσης (πρέπει να περπατήσουμε περίπου 3-4 λεπτά με τον εξοπλισμό σε ένα πλακόστρωτο έδαφος), βουτάμε από ένα βράχο και έχουμε την πρώτο βήμα των 4 μέτρων.

Κοντά στην ακτή και σε βάθος 11 μέτρων μπορούμε να βρούμε την τρύπα του διαβόλου, με διάμετρο 3 μέτρα και μέγιστο βάθος 29,5 μ. Η τοποθεσία είναι ιδανική για πιστοποιημένους δύτες που θέλουν να δουν κάτι διαφορετικό και για νέους δύτες όπου μπορούν να περπατήσουν γύρω από την τρύπα του διαβόλου και να εξερευνήσουν το σχηματισμό του εδάφους γύρω από την τρύπα

Από θαλάσσια ζωή θα δείτε πολλά μικρά ψάρια και ίσως χταπόδια και καλαμάρια.


ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΑΥΤΌ ΠΡΙΝ ΚΆΝΕΤΕ ΚΡΆΤΗΣΗ:


Λάβετε υπόψιν ότι κάνετε αίτηση για  κατάδυση  και μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε στο κέντρο κατάδυσης. Ο προγραμματισμός της κατάδυσης μπορεί να μεταβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών όπου μπορεί  να μην μας επιτραπεί να σας παρέχουμε την υπηρεσία που επιλέγετε.


Εάν επιλέξετε ομαδική κατάδυση , λάβετε υπόψιν ότι θα πρέπει να έχουν δηλώσει συμμετοχή και άλλοι δύτες. αν όχι, δεν θα μπορείτε να κάνετε κατάδυση διασκέδασης. (ελάχιστοι συμμετέχοντες 2 άτομα)


Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ακόλουθος εξοπλισμός: μάσκα, αναπνευστήρας, πέδιλα, bcd, wetsuit (5mm), μπότες, δεξαμενή 12lt ή al 11.1 λίτρα, ζώνη βαρών


Κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον χρέωση μπορείτε να ζητήσετε: ολοπρόσωπη μάσκα (εφόσον έχετε πιστοποίηση), υπολογιστή κατάδυσης, drysuit, nitrox (εφόσον έχετε πιστοποίηση)


Όλα τα προγράμματα καθοδηγούνται από εκπαιδευτές ή divemasters της padi και υπάρχει ασφάλεια DAN.


θα σας προσφέρουμε νερό και σνακ στο τέλος της πρώτης και της δεύτερης κατάδυσης.


Στις ιδιωτικές καταδύσεις περιλαμβάνεται και μεταφορά από και προς τις περιοχές κατάδυσης. (προσφέρουμε και σε μικρές ομάδες)


Η διάρκεια της κατάδυσης είναι 35-40 λεπτά

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
  • Κωδικός Προϊόντος: 2vouliagmeni
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 40,00€

Διαθέσιμες Επιλογές