Η σχολή


Το καταδυτικό κέντρο seals diving center που βρίσκεται στον Πειραιά είναι αδειοδοτημένο από το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά ( ΑΜ 396) ,  είναι 5* padi, πιστοποιημένο από την berau veritas για την διασφάλιση της ποιότητας των παροχών του καθώς και ασφαλισμένο στις DAN & Interamerican.


Στην σχολή μας θα βρείτε όλους τους τομείς της εκπαίδευσης της padi. Ξεκινήσαμε κάνοντας το χόμπι μας επάγγελμα με πάθος και μεράκι . Η αγάπη μας για την κατάδυση μας δίνει την δύναμη να επεκτεινόμαστε συνεχώς σε κάθε φάσμα της. Πλέον στο κατάστημα μας μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε τον καταδυτικό σας εξοπλισμό προσφέροντας συνεργασίες με τα μεγαλύτερα brand του χώρου.  ​


Ο ιδιοκτήτης και εκπαιδευτής της σχολής Ζαγοράκης Ιωάννης είναι padi  master instructor, padi idc staff instructor , Efr  instructor trainer , deep tec instructor, freediver instructor , 20 specialities instructor . Το 2017 μπήκε στην elite των εκπαιδευτών της padi ως elite instructor 100 . Είναι πιστοποιημένος τεχνικός των εταιρειών Apeks, aqualunk, tusa, ocean reef καθώς και πιστοποιημένος οπτικός ελεγκτής. 


 

Ωράριο λειτουργίας :Δευτέρα-Σάββατο 10:00 πμ - 07:00 μμ.