Εκπαιδευτής

Πρόγραμμα επόμενων μηνών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ PADI (IDC)

Αν σ΄αρέσει να συναναστρέφεσαι με πολλούς ανθρώπους, έχεις  πάθος με την κατάδυση και θέλεις να έχεις μία περιπετειώδη ζωή, τότε πρέπει να γίνεις εκπαιδευτής της PADI!

Διδάσκοντας αυτόνομη κατάδυση μπορείς να μοιράζεσαι την αγάπη σου για τον υποβρύχιο κόσμο με άλλους ανθρώπους, ενώ είσαι μέσα , κάτω ή γύρω από το νερό.

PADI Open Water Instructor και Padi Assistant instructor είναι οι πιο περιζήτητοι εκπαιδευτές κατάδυσης σε όλο τον κόσμο επειδή έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα που θέτει το πρότυπο για την εκπαίδευση των επαγγελματιών κατάδυσης. Θα κερδίσεις την βαθμίδα PADI Instructor μέσα από σκληρή δουλειά και δέσμευση, αλλά  ανταμείβεσαι με μια δουλειά που σου επιτρέπει να μοιράζεσαι απίστευτες υποβρύχιες περιπέτειες με άλλους – μεταμορφώνοντας τη ζωή τους προς το καλύτερο και εμπλουτίζοντας τη δική σου.

Είσαι έτοιμος να ενταχθείς στην τάξη των αφοσιωμένων επαγγελματιών που διδάσκουν τα πιο προοδευτικά και δημοφιλή εκπαιδευτικά προγράμματα κατάδυσης στον κόσμο;  Γίνε επαγγελματίας στην κατάδυση μέσα από το πρόγραμμα ανάπτυξης εκπαιδευτών(IDC)!

Το IDC αποτελείται από δύο μέρη -προγράμματα : Assistant instructor(βοηθός εκπαιδευτή) και  Open water Scuba instructor(OWSI). Οι περισσότεροι επαγγελματίες καταδύσεις ολοκληρώνουν όλο το πρόγραμμα IDC και συνεχίζουν στις εξετάσεις  για εκπαιδευτές (IE), το οποίο είναι το τελευταίο βήμα για να κερδίσεις την πιστοποίηση PADI Instructor.

Η επιτυχής ολοκλήρωση μόνο του μαθήματος AI οδηγεί σε ένα πτυχίο PADI Assistant Instructor. Όταν ένας AI είναι έτοιμος να προχωρήσει, η παρακολούθηση ενός προγράμματος OWSI επιτρέπει την είσοδο σε ένα IE (εξετάσεις) για να γίνει PADI open water scuba Instructor.

Επαγγελματίες καταδύσεων που κατέχουν τον τίτλο του εκπαιδευτή με άλλο οργανισμό εκπαίδευσης δυτών ενδέχεται να δικαιούνται να εγγραφούν απευθείας στο πρόγραμμα OWSI. Αυτό αναγνωρίζει την προηγούμενη εκπαίδευση εκπαιδευτών και παρέχει μια διαδρομή για να γίνετε Εκπαιδευτής PADI.

Δήλωσε συμμετοχή

Συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω με τα στοιχεία σας και την ημερομηνία στην οποία θέλετε να καταδυθείτε και εμείς θα επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατόν!

small_c_popup.png

Ας καταδυθούμε μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας